GABRIJELA PEJČEV VRAĆA STARI TREND: Nije mi mnogo trebalo, samo 2 godine...AU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GABRIJELA PEJČEV VRAĆA STARI TREND: Nije mi mnogo trebalo, samo 2 godine...AU! (FOTO)

Dugo je čekala.

Pevačica Gabrijela Pejčev je, zamolivši fanove sa društvenih mreža da joj pomognu pri donošenju odluke, počela da razmišlja o tome da ponovo nosi pirsing na jeziku.

Објава коју дели Gabrijela Pejchev (@gabrijela_pejchev_off) дана 25. Мар 2018. у 9:04 PDT

Pirsing je pre nekoliko godina bio takav trend, da gotovo nema osobe koja nije probušila obrvu, pupak, usnu, ili makar nekoliko rupica više na ušima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mislim da je vreme da vratim pirsing na jeziku. Opet sam poludela. Nije mi mnogo trebalo da budem stara ja, samo dve godine - s osmehom je poručila Gabrijela, koja očito pirsing na jeziku pripisuje nekim nežnijim i bezbrižnijim godinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.