Frizura Mišel Obame šokirala svet  (video)

Izvor: Svet, 26.Mar.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizura Mišel Obame šokirala svet (video)

Video u kojem prva dama Amerike priča o zdravoj prehrani u najnovijoj epizodi emisije “Healthy Cooking With Michelle Obama” u vrlo kratkom vremenu obišao je svet i svi su ostali šokirani. Naime, Mišel Obama na snimku izgleda potpuno ćelavo.
Fotografije su u rekordnom roku preplavile društvene mreže, a u komentarima su se svi čudili novoj “frizuri” prve dame SAD-a.
No, jasno je kako su jaka rasveta i kosa čvrsto vezana u rep učinili svoje te ovom vizualnom varkom učinili Mišel ćelavom. Uverite se i svojim očima.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Frizura Mišel Obame šokirala svet (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2015

Video u kojem prva dama Amerike priča o zdravoj prehrani u najnovijoj epizodi emisije “Healthy Cooking With Michelle Obama” u vrlo kratkom vremenu obišao je svet i svi su ostali šokirani. Naime, Mišel Obama na snimku izgleda potpuno ćelavo...Fotografije su u rekordnom roku preplavile društvene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.