Fotošop?! Dara Bubamara pokušava da opravda spornu fotku na kojoj joj se vidi celulit

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotošop?! Dara Bubamara pokušava da opravda spornu fotku na kojoj joj se vidi celulit

Nakon što su se pojavile fotografije sa snimanja novog spota na kojima je skoro gola, i brojnih loših komentara na račun njenog izgleda, Dara Bubamara za sve krivi “fotošop” koji je, kako kaže, umanjio njenu lepotu!

- Slikaju nas i onda nas fotošopiraju, ali ne da me srede, što je normalno, negde senka na licu, nego ti još naprave celulit, bradavice, kad već moram tako da pričam… To šta će da kaže ovaj, onaj kreator, tviteraši, neuspešni, manekeni, pevači, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << stilisti i to… Mislim, nikad te neće pljuvati neko ko je bolji – ispričala je pevačica u emisiji “Ekskluziv” na televiziji “Prva”.

Pročitajte i: HOROR: Procurele necenzurisane fotografije Dare Bubamare

Na izvol'te: Dara Bubamara šokirala dekolteom!


telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dara nezadovoljna: Dodali su mi celulit u fotošopu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2014

Fotografije sa snimanja novog spota na kojima je Dara Bubamara skoro gola izazvale su brojne loše komentare na račun njenog izgleda, a ona za sve krivi “fotošop” koji je, kako kaže, umanjio njenu lepotu!..Za sve je kriv fotošop: Dara Bubamara.. ..- Slikaju nas i onda nas fotošopiraju, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.