Fotografija Slavice Ćukteraš i Tanje Savić izazvala masovne reakcije: Bile u svađi, a ovo je istina o njihovom odnosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 19:20

Fotografija Slavice Ćukteraš i Tanje Savić izazvala masovne reakcije: Bile u svađi, a ovo je istina o njihovom odnosu

"Jedan dobar..."

Slavica Ćukteraš i njena koleginica Tanja Savić iz prve su, ujedno i najpopularnije postave "Zvazda Granda", a njihov odnos godinama je tema medija s obzirom na to da su u jednom periodu bile u svađi.

Iako ne vole da u medijima pričaju o svom odnosu, Tanja i Slavica su se navodno posle velike svađe i pomirile, ali više nisu toliko bliske.

Slavica je tako sada svojom objavom na Instagramu iznenadila mnoge, kada je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedničke slike sa koleginicom i to s početka karijere.

Ona je nekoliko fotografija, a čak šest je zajedničkih sa Tanjom.

- Jedan dobar "throw back" (2004-2005) - napisala je Slavica.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

U komentari ispo dobile su pregršt komplimenata.

Inače, Tanja je nedavno u intervjuu koji je dala za "Telegraf" otkrila da će za Slavicu uvek biti tu i da bi joj rado dala savet oko problema koje ima sa bivšim mužem.

- Moram prvo to da čujem od nje... Nismo se čule. Žao mi je šta god da se desi oko nje, jer ona je moja generacija, iz našeg gnezda "Zvezda Granda". Mi smo bili prvi u tome i vezuje me emocija za nju, ma šta god mediji pričali i bilo ko rekao, ja kad se njeno ime spomene osećam emociju. Bilo bi mi sutra žao, ako bi joj nešto trebalo naravno da bih joj izašla u susret kao prijatelju. Znaš kroz šta sam ja prošla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.