Fizički kontakt u programu uživo - Nataša DNK svom silinom krenula na Kebu, pa se gorko pokajala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 01:59

Fizički kontakt u programu uživo - Nataša DNK svom silinom krenula na Kebu, pa se gorko pokajala

Publika navijala!

Pred sinoćnu emisiju "Amidži šou" ekipa portala Srbija Danas porazgovarala je sa Draganom Kojićem Kebom, Editom Aradinović i Zoricom Marković, a intervjue možete pročitati u klikom na linkove.

U nekom trenutku na snimanje emisije je pristigla i voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, u pidžami.

U okviru rubrike "Teško pitanje" Nataša voditelju Ognjenu Amidžiću nije odgovorila na pitanje, te je dobila zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da obara ruke sa Kebom.

Iako su započeli veoma žestoko i Nataša je zapela iz petnih žila, krajnji razultat bio je - nerešeno. Verujemo da Keba ima jak stisak, ali i da nije naškodio voditeljki.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.