Finalistima PZE OTKAZAN nastup - Bačena BOMBA, policija odmah odreagovala: Javili su nam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 10:09

Finalistima PZE OTKAZAN nastup - Bačena BOMBA, policija odmah odreagovala: "Javili su nam..."

On se oglasio i otkrio da policija rešava slučaj.

Mladim muzičkim zvezdama Davidu Radosavljeviću Bojani Radovanović je, kako prenosi "Informer", zbog bombe otkazan nastup koji su imali zakazani na Kosovu.

Izvođači su povodom Dana žena imali zakazan nastup u Ranilugu na Kososvu i Metohiji, ali im je zbog nedavnog incidenta nastup otkazan od strane policije.

Pevač se oglasio na ovu temu i potvrdio priču.

- Javili su nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u putu da je sve otkazano. Ne znam gde je tačno bačena bomba, ali je kosovska policija je zatvorila sve klubove i otkazala nastup, zbog moje i Bojanine bezbednosti. Kada se bude smirila situacija sigurno ćemo nastupiti u Ranilugu. Sve karte su bile rasprodate. Već smo pevali u tom klubu i publika je bila prezadovoljna - naveo je mladi pevač za Informer.

David Radosavljević okušao je sreću na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju", sa numerom "No no no" koju je izveo sa Bojanom Radovanović.

Tada su stekli pažnju publike, koja ih je na prvu zavolela.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.