Finale samo što nije počelo, a Dušica se obratila UŽIVO - evo šta se dešava na imanju, sledi HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 20:31

Finale samo što nije počelo, a Dušica se obratila UŽIVO - evo šta se dešava na imanju, sledi HAOS!

Uzbuđenje raste!

U Šimanovcima se večeras održava spektakularno finale "Zadruge 3"

Za svega nekoliko sati zaznaćemo ko će od 15 superfinalista poneti laskavu titulu pobednika treće sezone "Zadruge".

 Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je bila vaš domaćin prethodnih 10 meseci, uključila se uživo u "Nacionalni dnevnik" televizije Pink direktno iz Zadruge i otkrila nam šta očekuje gledaoce u večerašnjem spektaklu.

- Jako mi je drago, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo, moram da kažem, što imam tu čast da se uključim u Nacionalni dnevnik, ali i stajati ispred celog ovog projekta proteklih meseci. Mislim da do sada nikad nije bilo ovoliko favorita. Imamo 15 superfinalista koji se večeras bore za titulu pobednika "Zadruge 3". Ono što je obeležilo ovu "Zadrugu" jeste to da je objedinila sve rijaliti programe do sada - imali smo životne ispovesti, preokrete, ljubavi. Ko će na osnovu čega pobediti videćemo večeras od 21 sat, ja se pripremam, svi kapaciteti su puni, jedva čekam da pozdravim sve gledaoce u ovoj spektakularnoj noći koja je pred nama - poručila je Dušica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.