Filmovi koji će vas oraspoložiti i razveseliti! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2020, 12:52

Filmovi koji će vas oraspoložiti i razveseliti! (VIDEO)

Ulepšajte sebi večernje sate ili slobodne vikende! Filmovi koji će vas oraspoložiti i razveseliti! Ovo morate da pogledate!

1. Aloha

Inspirativna priča o osramoćenom inženjeru aeronautike Brianu Gilcrestu (Cooper) koji se vraća kući na idilične Havaje s nadom da će oživjeti posrnulu karijeru.

Novi početak dodatno će mu otežati susret s bivšom ljubavi (McAdams), ali i rad s mladom i (pre)nadobudnom pilotkinjom (Stone). No, usprkos posrtanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i iskušenjima, upravo uz pomoć onih koji mu naizgled ne olakšavaju povratak na pravi put i zahvaljujući jedinstvenoj atmosferi ezoteričnog otoka Brian će smoći snage i ponovo pronaći sebe.

2. Same Kind of Different as Me

Bazirana na bestseleru Njujork tajmsa dolazi nam istinita, inspirativna priča koja veliča lepotu ljudskog duha. Uspešni trgovac umetninama, Ron Hol (Greg Kinir) i njegova žena Debi (Rene Zelveger) vode naizgled savršen život. Ali kad njihova vera bude poljuljana i porodica se nađe u iskušenju, neobična veza sa beskućnikom (Džajmon Honsu) vodi ih na izuzetno putovanje koje zauvek učvršćuje njihovo prijateljstvo.

3. A Million Ways to Die in the West

Nakon velikog uspeha svoje sjajne komedije Ted, Seth MacFarlane nastavlja svoje filmske avanture novom komedijom Ko preživi pričaće (A Million Ways To Die In The West). Glumačka ekipa koja tumači uloge u filmu je sjajna a radnja filma se dešava na divljem zapadu. Dovoljno je da pogledate titlovane trejlere i shvatićete da je film totalno otkačen.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.