Film “Zona Zamfirova drugi deo” već videlo preko 100.000 gledalaca

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film “Zona Zamfirova drugi deo” već videlo preko 100.000 gledalaca

Da film “Zona Zamfirova drugi deo” obara rekorde gledanosti potvrdio je proteklog vikenda i stohiljaditi gledalac, a film je za dvanaest dana, koliko se prikazuje u domaćim i inostranim bioskopima, ostvario rezultat- 120.000 gledalaca.
Proteklog vikenda u prepunoj sali Sportsko-kulturnog centra u Obrenovcu, najviše sreće da bude stohiljaditi, jubilarni, imao je trinaestogodišnji učeniik Lazar Vlajković, kome su članovi ekipe filma uručili nagradni vaučer i omogućili druženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa glumačkom i autorskom ekipom filma.
Film “Zona Zamfirova drugi deo” obara rekorde poput prvenca i nakon petnaest godina što je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu. Ovoga puta priča, prema scenariju Ivane i Miroslava Mitića, prati život u braku čuvenog para, dve godine nakon venčanja. Likove lepe Zone i Maneta dočarali su Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, koji su već postali omiljeni par kod publike.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Film “Zona Zamfirova drugi deo” već videlo preko 100.000 gledalaca

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Da film “Zona Zamfirova drugi deo” obara rekorde gledanosti potvrdio je proteklog vikenda i stohiljaditi gledalac, a film je za dvanaest dana, koliko se prikazuje u domaćim i inostranim bioskopima, ostvario rezultat- 120.000 gledalaca...Proteklog vikenda u prepunoj sali Sportsko-kulturnog centra...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.