Film Oluja, drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2023, 11:11

Film Oluja, drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka! (VIDEO)

Film Oluja, drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka, biće emitovan na Super Star kanalu 4. avgusta 2023. godine. 

Film Oluja:

Drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima, koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću.

U želji da spreči >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dalje napada na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo.

U toj bici za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.

Uloge tumače:

Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Ivan Vujić, Milica Stanković, Davor Janjić, Ljubiša Milišić, Marija Pikić, Jakov Jevtović, Vahid Džanković

Kako je najavljeno, film će biti emitovan na Super Star kanalu, 4 avgusta, odmah nakon emisije posvećenoj stradalima u „oluji”.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.