Filipovićev ”Tabloid” na Pinku

Izvor: Poznati.info, 06.Sep.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovićev ”Tabloid” na Pinku

Emisija Aleksandra Filipovića, emitovana na Radio-televiziji Vojvodine, kako “Novosti” saznaju, prelazi na TV Pink filipović na putu od RTV Vojvodina ka ružičastoj TV

EMISIJA “Tabloid” Aleksandra Filipovića, emitovana na Radio-televiziji Vojvodine, kako “Novosti” saznaju, prelazi na TV Pink.

- Ne mogu vam to potvrditi – kaže Ksenija Balaban Jovanović, zamenica urednice Zabavne redakcije RTV.

- Nemamo još zvanično saopštenje. Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je do kraja meseca na godišnjem odmoru.

Ni sa “ružičaste” TV nisu želeli za sada da otkrivaju svog “aduta u rukavu”, a kakva je sudbina “Tabloida”, koji je osim RTV-a bio i zaštitni znak nekadašnje BK televizije, saznaćemo uskoro.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.