Izvor: Scandal.rs, 22.Apr.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipov drug otkriva za novi broj tabloida SCANDAL! Jedva smo izvukli žive glave!

Drug Filipa Živojinovića otkriva za novi broj tabloida SCANDAL! da su njih dvojica svojevremeno postali žrtve opasne ogranizacije poznatih bogataša, te da nisu mogli tako lako da se iščupaju! “Pre nekoliko godina Filip i ja jedva smo izvukli žive glave kada smo se sasvim slučajno našli u organizaciji bogatih i opasnih ljudi iz Srbije i The post Filipov drug otkriva za novi broj tabloida SCANDAL! Jedva smo izvukli žive glave! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dušica Jakovljević: Stavila sam silikone u usne jer sam bila žena bez usta! (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Apr.2017

Dušica Jakovljević isped kamere tabloida SCANDAL! otkriva sve o pumpanju usana, ali i o venčanju, kao i trećem detetu i dijeti Maje Nikolić! Na pitanje o uvećanju usnama, Dušica je otkrila da ona ništa drugo nije radila na sebi kada su estetske korekcije u pitanju. “Sve žene to rade, pa sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.