Filip Car za dlaku IZBEGAO NESREĆU na putu koja je mogla da ga KOŠTA ŽIVOTA: Urla iz petnih žila, kamere SVE zabeležile

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 22:10

Filip Car za dlaku IZBEGAO NESREĆU na putu koja je mogla da ga KOŠTA ŽIVOTA: Urla iz petnih žila, kamere SVE zabeležile

Stravičan snimak sa lica mesta!

Filip Car na svom profilu na društvenoj mreži Instagram danas je podelio strašavan trenutak koji je zabrinuo sve fanove.

Naime, tokom vožnje sa njegovim dobrim prijateljem Brunom Uremovićem na put su iskočile dve svinje, zbog čega je Bruno, koji je bio za volanom, hitno morao da koči.

Car je počeo da vrišti, a sve je uspeo da usnimi kamerom, što je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filip i Bruno su imali sreće da su na vreme spazili životinje na putu i da je Uremović uspeo da ukoči, pa su izbegli nezgodu.

Inače, juče je u javnosti i na društvenim mrežama veliku pažnju privuklo pitanje iz "Elite" koje je dobila Maja Marinković. Kako se već dugo sumnja da ona i Filip Car imaju tajni dogovor zbog čega je ona sama i ne zanimaju je muškarci, Marinkovićeva je dobila pitanje u kojem joj je poručeno da Filip već juri za svojom devojkom Dalilom Dragojević.

Car je te navode oštro demantovao putem svog TikTok lajv uključenja da ima bilo kakave veze sa bilo kojom od bivših devojaka, a nakon njegovog obraćanja na društvenoj mreži Instagram oglasila se i trudna Aleksandra Nikolić koja je zamolila fanove da joj ne šalju ništa što se tiče te teme.

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.