Filip Car izgubio NAJVREDNIJE - Hitno se oglasio i podelio TUŽNE vesti: STRAHUJE šta će se dalje desiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 14:55

Filip Car izgubio NAJVREDNIJE - Hitno se oglasio i podelio TUŽNE vesti: STRAHUJE šta će se dalje desiti

Filip Car obavestio je fanove na društvenim mrežama da mu je crkao telefon, pa tako neće moći da bude aktivniji nego inače.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car poznat je po tome a svoj život veoma često deli sa fanovima na društvenim mrežama.

Sada je naišao na veliki problem jer mu je crkao telefon, koji je neizostavna stavka u našem svakodnevnom životu i jedna od najvrednijih stvari. 

On se svim fanovima na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram požalio fanovima:

- Alo, crkao mi je telefon. Kome hitno treba neka mi piše ovde na Instagramu. Eventualno ako gori neka me zove na Brunin i tatin broj. To je to, čujemo se pozdrav - rekao je Car.

Po društvenim mrežama su počeli da se nižu komentari kako je ovim događajem Filp Car mogao da izgubi dragocene prepiske i dokaze, a šta će se dalje dešavati ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, Filip Car objavio je na svom Instagram profilu objavio fotografiju prepiski u kojima je detaljno objasnio šta se sa njim i Aleksandrom Nikolić desilo.

- Super sam! Inače Božić mi je danas! Mislim ništa specijalno Božić kao Božić malo jedemo familijarno se okupili blejimo... Istina je zamisli to! A kako je otišla u Beograd zamisli još se sinoć i posvađamo. Otišla je u Beograd jer je strani državljanin pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od tri meseca, a kako joj pamet smeta sinoć se naljutila, blokirala me i obrisala slike - započeo je Car.

Ona mi stavi na leđa hiljadu bolesnika za Božić zajedno sa vama novinarima pa ću ja vas sve na stori pa da svi zanju o čemu je reč jer ovo je sumorno majke mi ljudi. Pa bar Božić da prođe pa ćete onda udarne svetske vesti bitne po život ljudi - zaključi je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.