Filip Car PONOVO U RIJALITIJU: Trudna Aleksandra presrećna, otkrio sve Dobio sam ponudu od...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 23:49

Filip Car PONOVO U RIJALITIJU: Trudna Aleksandra presrećna, otkrio sve "Dobio sam ponudu od..."

Vraća se starom hobiju.

Filip Car rešio je da ostavi rijaliti karijeru po strani i posveti se životu u spoljnom svetu.

Život pred kamerama ga i dalje privlači, ali ne i to da bude zatvoren mesecima na jednom mestu, uz ljude koji mu ne prijaju.

Zato je sada rešio da pronađe novi posao, a ponuda je sama došla do njega. Kako je otkrio za Telegraf.rs, Car je sklopio dogovor sa jednom produkcijom za sledeći projekat u kom ću učestvovati.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne radi se o rijalitiju. To je nešto čime sam se bavio u mladosti. Moj dečački san. Smatram da imam potencijal za to. Aleksandra je bila oduševljena kad sam joj rekao i moj otac se složio. Ne znam kako će sestra i mama prihvatiti, one još uvek ne znaju, ali videćemo - započeo je priču Filip i otkrio:

- Dobio sam ponudu od jedne firme koja proizvodi energetska pića. Nije baš rijaliti, ali je format sličan tome. U ovom projektu su uključene svetske zvezde, sportisti i poznati iz celog sveta. Radi se o boksu. Boks sam trenirao kao mlađi - otkrio je Car.

On još ističe da će mu to potpuno promeniti život i motivisati ga, iako je honorar mali.

- Znajući da ću da se takmičim u boksu, biću prisiljen da treniram i promeniću svoj život na bolje. To će biti na svetskom nivou. Honorar je mali, ali ukoliko osvojiš glavnu nagradu koja iznosi 100.000 dolara, to nije malo. Barem nisam u "Eliti". Biće prilike da se pokažem pred celim svetom, to će se prenositi širom sveta, dobra prilika za marketing. Neću morati da budem udaljen od kuće, svoje ćerke i porodice. U novembru će biti samo organizovani bokserski mečevi u Mađarskoj. Tamo ću biti mesec ili dva. Ukoliko me u prvoj rundi prebiju, naravno, odmah idem kući, ne takmičim se dalje - ispričao je Filip, uveren da će ga ovo motivisati.

-  Moraću dobro da se pripremim i treniram, uveren sam da ću biti motivisan novčanom nagradom. Jedino što traže od mene je da reklamiram proizvod - ispričao je Filip Car.

Srbija Danas/Telegraf.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.