Fijasko Ane i Rakonjca

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2012, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijasko Ane i Rakonjca

TV šou produkcijske kuće “Emoušn” – “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava” skinut s programa Prve tv, jer je, kako smo nezvanično saznali imao loš rejting. Sledećeg utorka u istom terminu rijaliti “Šatra”

NESVAKIDAŠNJI šou uz koji ćete se zabaviti, opustiti i nasmejati “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava”, kako su najavljivali iz produkcijske kuće “Emoušn”, izgleda da je doživeo potpuni fijasko. U današnjoj šemi Prve TV ga nema, a po >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svoj prilici gledaoci neće više ni imati priliku da uživaju s Anom Mihajlovski i Zlatkom Rakonjcem. Jer, u njegovom terminu narednog utorka počinje rijaliti “Šatra” (21.15).

Pompezno najavljen na Prvoj TV, “Emoušnov” TV šou već od samog starta, kako smo nezvanično saznali, imao je loš rejting, pa producenti Prve TV nisu želeli da potpišu ugovor s njima dok se ne uvere da od ove emisije imaju korist. Tako je već sledećeg utorka šou odložen, a druga emisija emitovana je tek posle dve nedelje. Mali broj gledalaca uspeo je do sada da pogleda svega tri emisije, iako je ekipa ovog “nesvekadašnjeg” šoua snimila sedam epizoda.

Da li će se Ana i Rakonjac naći na Prvoj TV u nekim narednim šemama ili na nekoj drugoj televiziji ostaje da se vidi, mada se u “Emoušnu” nadaju, ili veruju da hoće, jer snimanje se nastavlja po planu. Iz ove produkcijske kuće nisu želeli da komentarišu nastali problem, iako je očigledno da će gledaoci bez objašnjenja ostati uskraćeni za šou “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava”, dok su s Prve TV poručili da su ispoštovali sve i emitovali onoliko emisija za koliko su se i dogovorili.

Izvor: Novosti

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.