Favorit Elite KATASTROFA RAZOČARAO - Janjuš skočio na dve žene, ono što je uradio je neoprostivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 22:11

Favorit "Elite" KATASTROFA RAZOČARAO - Janjuš skočio na dve žene, ono što je uradio je neoprostivo!

Popustile su mu kočnice.

U toku današnjeg sastanka i podele budžeta, došlo je do skandalozne svađe, čiji su akteri bili Marko Janjušević Janjuš, Slađa Lazić i Anđela Šparavalo.

Budući da je Janjuš već iskusan rijaliti igrač sa višegodišnjim iskustvom, koji je tokom nekoliko godina učešća u rijalitiju stekao veliki broj fanova, pa se čak u pojedinim sezonama smatrao i favoritom, njegovo ponašanje ovog popodneva je naišlo na veliku osudu javnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, Janjuš je poznat kao veoma duhovit lik, a njegovi smešni klipovi su gotovo uvek viralni. Ipak, današnje ponašanje zadrugara je zgrozilo gledaoce "Elite", budući da je svoje cimerke najstrašnije vređao i nazivao pogrdnim imenima, unosio im se u lice, i demonstrirao silu.

Komentari na mrežama povodom ovog snimka su brutalni, a gotovo svi korisnici mreža su osudili Janjuša zbog ovakvog ponašanja prema pripadnicama nežnijeg pola.

Kako je izgledao njegov sukob sa Slađom i Anđelom pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.