Farmeri slave svinjski praznik: Filip se valjao u blatu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri slave svinjski praznik: Filip se valjao u blatu! (video)

Nova gazdarica Maja pročitala je pismo koje je stiglo od Zadruge, a povodom svetskog dana svinja.

Danas je veliki dan, i ne treba da zaboravimo ovako veliki praznik. Kao što znate, uskoro će na imanju živeti mnogo životinja, a između ostalog i svinje. Zadruga vam od srca i sa mnogo ljubavi čestita svetski dan svinja. Na vama je da odlučite kako dolikuje da se provede ovaj praznik“, pročitala je Maja.

Saška je rekla da bi bilo dobro da dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << neko pečenje, malo masnije i slanije prasence, što se svidelo i ostalim farmerima.

A onda su odlučili da proslave praznik.

Obred je počeo tako što su na merdevine stavili Filipa koji je u ustima držao jabuku i predstavljao je svinju.

“Svinja, svinja,svinja”, pevali su farmeri dok su ga nosili.

Kada su došli do mesta gde se održava obred Filip je počeo da se valja po blatu, kao prava svinja. Toliko mu se svidelo da nije prestajao čak je i groktao.

Hoćemo svinju” uzvikivali su, a onda se pojavio Proka:

Ko vam je rekao da ložite vatru. To ne smete da radite” rekao je on.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OBRED NA FARMI: Filip go u blatu, ostali zaalilivatru i deru se!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2016

Danas je dan svinja, a Farmeri su ga obeležili na vrlo neobičan način...Naime, izveli su manju predstavu a u glavnoj ulozi našao se Filip Đukić koji je glumio svinju...Farmeri su ga stavili na merdevine i nosili a Filip je bio samo u boksericama i u ustima nosio jabuku..."Svinja, svinja, svinja",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.