Farma: Svi raskidi i svađe Filipa i Stanije

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Svi raskidi i svađe Filipa i Stanije

Starleta i maneken ne prestaju da se svađaju. Svi razlozi potiču od Filipove ljubomore koji je na kraju izbacio Staniju iz kreveta

Filip Panajotović i Stanija Dobrojević su opet raskinuli!

Starleta se pre „devojačke večeri“ opet posvađala sa svojim dečkom. Filip Mitrović i Aki su posle dužeg vremena seli da popričaju sa Filipom Panajotovićem. Oni su mu sugerisali šta da radi po pitanju Stanije i konstatovali da ona negatovno utiče na njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << To je dovelo do žučne svađe između dvoje zaljubljenih.

Filip je odreagovao burno, pa joj je naredio da napusti njihov krevet.

- Jedi gov*a bre debilčino glupava! M*rš iz kreveta džukelo jedna mala – besno je Filip odgovorio, na šta mu je Stanija poručila da je među njima gotovo.

Ovo nije prvi put da su se maneken i starleta „rastali“.

Prva svađa „golupčića“ je počela zbog Akija. Maneken nije mogao da izdrži nalet ljubomore pa je Staniji svašta rekao, a ona se posle toga javno izvinila svojoj majci ako ju je razočarala. Posle samo nekoliko dana na Farmu je došao Darko Lazić sa svojim kolegama. On je Filipu rekao da se Stanija raspitivala za bivšeg dečka što je izazvalo opšti haos, a zaljubljeni par se prvi put, ozbiljno posvađao.

- Idi slušaj druge – vikala je Stanija. -Šta ćeš da radiš kada budemo izašli odavde. Tada ćeš svašta da čuješ o meni, i šta ćeš onda. Ako ne možemo ovo da prevazićemo, onda je ne znam šta ćemo kad izađemo.

Posle toga je bio problem ko od njih dvoje više ulaže u vezu, ali i to što će Stanija da se poljubi sa Ša jer su njih dvoje mlada i mladoženja u nedeljnom zadatku „Venčanje“. Čak iako je gluma u pitanju, to je za manekena, značio kraj romanse.

- Neće mi bi ti svejedno kada ih budem video da se ljube – poverio se maneken, pa se sukobio sa svojom devojkom

Stanija i Filip se iz dana u dan neprekidno svađaju, a uglavnom razlog njihovih sukoba je – Filipova ljubomora.

Svi farmeri su primetili koliko maneken „drami“ oko toga sa kim Stanija priča, šta radi, kako je stala ispred nekog i to vešto koriste da ga provociraju.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.