Slavica Ćukteraš u novoj pesmi peva o svom vereniku!

Izvor: Kurir, 19.Nov.2013, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš u novoj pesmi peva o svom vereniku!

Popularna folk pevačica snimila novu pesmu u kojoj peva o mačo muškarcu koji ju je osvojio u potpunosti, što se prilično podudara sa dešavanjima u njenom privatnom životu.

Folk pevačica Slavica Ćukteraš je pre dva meseca prilično iznenadila domaću javnost kada se saznalo da je za samo petnaest dana pronašla svoju idealnu priliku, te da se verila sa uspešnim golmanom Vladom Avramovim, koji trenutno igra u Kaljariju.

Kako su emocije veoma jake, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njih dvoje koriste svaku priliku da uživaju u svojoj ljubavi, te tako atraktivna pevačica sve češće boravi kod svog dragog u Italiji.

Iako uživa u njegovom društvu, Slavica ipak ne želi da zapostavi svoju karijeru, te se pre nekoliko dana vratila iz ljubavnog gnezda kako bi privela kraju radove na novoj pesmi koja nosi naziv "24 Sata", a koju su za nju uradili Miloš Roganović i Dušan Alagić.

Pesmu "24 Sata" publika će imati prilike da čuje već za nekoliko dana, a mi vam ekskluzivno donosimo i deo teksta, koji je veoma zanimljiv i kao da opisuje pevačicino trenutno ljubavno stanje.

"Ti si top, ti si hot, ti si opasan,

mačo tip, super lik, tako brutalan.

Noćas znam, ti si kap a ja pustinja,

daj mi znak trpim jak bol u grudima."

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavica Ćukteraš u novoj pesmi peva o svom vereniku!

Izvor: Dzungla.org, 19.Nov.2013

Popularna folk pevačica snimila novu pesmu u kojoj peva o mačo muškarcu koji ju je osvojio u potpunosti, što se prilično podudara sa dešavanjima u njenom privatnom životu. OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

KAĆA VOLI ŽENE: Hoću seks sa Jelenom Jovanović i Sarom!

Izvor: Kurir, 20.Nov.2013, 13:05

Pre svega volim muškarce, ali volim i žene, naročito lepe, a od devojaka želim Jelenu i Saru, odgovorila je pevačica..Katarina Grujić voli i žene. ..Naime, Jelena Jovanović u Igri istine pitala je Katarinu Grujić da li ima sklonosti ka ženskom polu i koga bi najviše želela od farmera da vidi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.