Farma: Alibabić iskoristio pijanu Jovanu i ljubio je u usta! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 14.Apr.2013, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Alibabić iskoristio pijanu Jovanu i ljubio je u usta! (Foto)

Alibabić iskoristio priliku da se ljubi sa pijanom Jovanom.

Ona je kao i tokom svih prethodnih žurki prterala sa dozom alkohola koju je unela u sebe, pa je ponovo počela da spopada muške u kući. Nadobudni Danijel zgrabio je misicu u svoje ruke i nije je puštao cele večeri. Videvši da je pijana, u više navrata poljubio je u usta i vrat. Jovana se nije bunila, već je nastavila da igra igru.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Farma: Alibabić mazio Seksi Sandru u krevetu! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 04:01

Danijel Alibabić preksinoć je mazio Seksi Sandru, ali ona se pravila da spava...Nakon što je iskoristio pijanu misicu Jovanu da je izvata i izljubi, on je našao novu žrtvu. Seksi Sandra je njegova sledeća žrtva. Kako se plaši bubica koje ima u svom krevetu, ona svako malo pređe u nečiji krevet....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.