Farbanje kose kafom! Savršena boja, mekoća i brži rast!

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2020, 11:55

Farbanje kose kafom! Savršena boja, mekoća i brži rast!

Farbanje kose kafom! Savršena boja, mekoća i brži rast! Dobro je poznato da kafa poseduje mnogo pozitivnih učinaka i potpuno je prirodna.

Savršen recept sa kafom može dati savršene rezultate, a od tada vaša kosa će rasti brže i bit će mnogo jača.

Pitate se kako korisiti kafu za farbanje kose ?

Potrebno je da napravite jaku crnu kafu. Ostavite da se malo ohladi. Pripremite mešavinu sa 2 kašičice kafe, 2 šoljice regeneratora >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za kosu i dodajte 1 šoljicu skuvane i ohlađene pripremljene kafe.

 Prljava brineta! Najmodernija boja za kosu ove sezone! (VIDEO)

Sve dobro izmešajte i sjedinite, a zstim ostavite da smesa stoji oko sat vremena. Upravo ova farba – smesa će savršeno da oboji vašu kosu, i daće savršenu boju čokolade. Kosu neće oštetiti nikako, niti će uticati loše na kvalitet kose.

Prirodno i veoma kvalitetno rešenje za mrtvu i ispucalu kosu. Pripremite, uverite se i sami!

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.