Fantastičan provod na PORTU i ove nedelje: Ivana Selakov i Aca Lukas

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastičan provod na PORTU i ove nedelje: Ivana Selakov i Aca Lukas

Ne može bolje!

Od početka letnje sezone splav PORT odličnim, ekskluzivnim gostovanjima, ali i atmosferom o kojoj se naveliko priča, pomera standarde u noćnom provodu prestonice.

Ivana Selakov i Aca Lukas nastupiće ove nedelje na popularnom PORTU.

U sredu 30.avgusta Ivana će pre nastupa upravo na PORTU promovisati spot koji je uradila za duetsku pesmu " Da se opet rodim".

Nakon ponoći ova pevačica moćnog glasa pobrinuće se za atmosferu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovom prestoničkom splavu.

"Drago mi je da ću na PORTU promovisati spot koji sam uradila za duetsku pesmu sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem. Nakon promocije nastupiću na PORTU prvi put i pripremili smo poseban repertoar za Beogradsku publiku." rekla je uvek nasmejana Ivana.

Za nastupe Aca Lukasa na Portu mesto više traži se nedeljama unapred. Nesvakidašnji repertoar ispunjen pop-rock hitovima ali i popularnim pesmama ovog izvodjača koji će na Portu nastupiti u četvrtak 31.avgusta, prava su poslastica za ljubitelje dobrog noćnog provoda.

Vrata splava PORT otvaraju se već u 23 časa,  a za vikend na bini ovog splava nastupiće u petak veče Magla bend, dok je subota rezervisana za Sedativ bend.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.