Izvor: Scandal.rs, 26.Dec.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi postavili ultimatum Slobi i Luni: Ako ovih osam stvari ne ispunite, ne trebate nam!

Sloba Radanović i njegova devojka Luna Đogani, i dalje su najpopularniji par u “Zadruzi”, a njihova afera koju prate milioni još privlači pažnju gledalaca. Međutim, ima i onih koji smatraju da je cela španska serija, u koju je uključena i Slobina supruga Kristina Kija Kockar, počela da zamara. Problem je u tome što su “ispucali” The post Fanovi postavili ultimatum Slobi i Luni: Ako ovih osam stvari ne ispunite, ne trebate nam! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloba ponudio Kiji mesto, a ona ga pokopala tako da je ZABOLELO! (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Dec.2017

Mnogo se pričalo i priča o tome da li Kristina Kija Kockar oseća nešto prema svm mužu, Slobi Radanoviću, koji ju je prevario sa Lunom Đogani i ponizio pred milionima gledalaca “Zadruge”. Sudeći po ovom snimku, pre će biti da ga mrzi. Ostalo je samo jedno mesto na kauču, pa je Kija sela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.