Fanovi poludeli: „Ona objavljuje fotke s tobom, a ti sa psom!“

Izvor: Prva.rs, 15.Jul.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi poludeli: „Ona objavljuje fotke s tobom, a ti sa psom!“

„Večni verenici“, kako ih nazivaju hrvatski emdiji, Stjepan Hauser (31) i Jelena Rozga (39) svaki trenutak koriste za uživanje za na plaži, a trenutke opuštanja često dele sa pratiocima na društvenim mrežama. Ipak, dve objave su posebno zaintrigirale fanove zaljubljenog para.
Prvo je Hauser na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj uživa sa kucom na roze dušeku.
Ubrzo je sličnu fotografiju objavila je i njegova Jelena. Samo što se na njenoj fotk, na mestu psića >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << našla - ona.
Izgleda da je čelista naljutio pratioce koji su mu ostavili razne komentare, a jedan je bio prilično oštar: „Jelena objavljuje slike s tobom, ti sa psom!“
Jelena i Stjepan su vereni od 2015. nakon pola godine veze.
Pratite nas i na Viberu! „Zaintrigirao me je istog sekunda, a zaljubila sam se u trećem minutu našeg susreta“, tvrdi Jelena. 
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Jelena Tomašević pokazala njene dve radosti: Fotografija Ivana Bosiljčića sa ćerkom topi i najhladnija srca

Izvor: Story, 15.Jul.2017

Ne dešava se tako često da pevačica Jelena Tomašević deli intimne trenutke sa fanovima na društvenim mrežama, pogotovo ne fotografije na kojima je njena ćerka. Međutim, lepa pevačica nije odolela da jedan emotivn trenutka podeli sa svima. Naime, ona je na Instagram postavila fotografiju supruga...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.