Fanovi Arijane Grande žele da organizuje turneju sa novim dečkom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi Arijane Grande žele da organizuje turneju sa novim dečkom! VIDEO

Pop zvezda Arijana Grande ima novog dečka, repera po imenu MekMiler, a njeni fanovi sada žele da njih dvoje organizuju zajedničku turneju.

Iako je tek obelodanjena vest da se mlada pevačica Arijana Grande zabavlja sa reperom MekMilerom, kada su uhvaćeni kako se ljube u jednom restoranu u Los Anđelesu, njeni fanovi već imaju velike planove.Naime, oni su na tviteru u velikom broju izrazili želju da ovo dvoje umetnika krenu na zajedničku turneju, za koju smatraju da bi bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << najbolja ikada. Da li će se to desiti i da li će ih Arijana poslušati, ostaje nam da vidimo.

Inače, pevačica je u julu raskinula vezu sa Rikijem Alvarezom, a nešto kasnije je viđena u Diznilendu sa reperom, što su mnogi protumačili da su na romantičnom sastanku. Njih dvoje su 2013. godine snimili pesmu, a mnogi tvrde da su već tada sevale varnice između njih dvoje, što se može videti i u spotu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.