FUJČINA NAJVEĆA! Filipu Caru POTREBNE PELENE: Uneredio se u donji veš  pa legao kraj Aleksandre (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 13:49

FUJČINA NAJVEĆA! Filipu Caru POTREBNE PELENE: Uneredio se u donji veš pa legao kraj Aleksandre (FOTO)

Grozno i nehigijenski!

Zadrugari neprestano šokiraju javnost, a čini se da granica nigde ne postoji.

Zadrugar Filip Car još jednom potpuno zgrozio gledaoce, kada se uneredio i takav pojavio pred kamerama.

Kako se moglo videti na snimku koji kruži internetom, Filip je ušao u rehab, gde boravi sa Aleksandrom Nikolić, prljavih gaća, a kamere su zabeležile svaki detalj.

Filip neretko opominje zadrugare i podseća ih da povedu računa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o ličnoj higijeni, ali je sada i on negde zakazao, što su mnogobrojni fanovi rijalitija odmah iskoristili, pa krenuli da dele ovaj skandalozan snimak. 

Car je u ovom izdanju prošetao imanjem u Šimanovcima, pa ponovo završio u rehabu, gde je legao pored devojke i nastavio da spava, ne primetivši ništa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.