FUJ, od štroke fasovala problem od koga PADA MUKA: Isplivala poražavajuća istina, auditorijum ZGROŽEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 09:18

FUJ, od štroke fasovala problem od koga PADA MUKA: Isplivala poražavajuća istina, auditorijum ZGROŽEN

Strašni navodi!

Bahrija, majka Darijana Radomirovića, otvoreno je pokazala stav o situaciji između Darijana, Miljane i Sneže Kušadasi. Ona je posebno naglasila Bebičinu očitu ljubomoru prema Darijanu i Miljani, istovremeno kritikujući Snežu Kušadasi, Darijanovu bivšu devojku.

Naime, kako je istakla, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita" ne vodi računa o ličnoj higijeni, jer se - ne kupa.

- Miljana igra na tri fronta, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njega. Sneža nije beba, nego baba. Makaze koje mu traži su iz moje kuće, prvo će platiti stanovanje za šest meseci, jer joj duks nije dovoljan. Ona nije kupila nikakav duks Darijanu, uporno govori da nema para, ali to me ne zanima. Sneža je obmanula javnost, tvrdila je da se otac odrekao, ali ja sam u kontaktu s njenim ocem koji je nedavno dobio posao. Njih dvoje ne rade, a žive kao potstanari, što je tužno! Sneža će mi platiti stan, hranu, struju, čak ni vodu joj neću naplatiti jer se nije kupala. Ona će meni platiti stanovanje, hranu, struju - klimu nije isključila šest meseci, samo joj neću naplatiti vodu jer se nije kupala. Darijan joj je dao 200 evra da vrati mami, nemam reči, samo sam srećna što se njega rešio. Ona je napravila silikone u usnama kako bi imala veštački osmeh, pravi monstrum! Darijan je obišao četiri grada da joj kupi svečanu haljinu, a ona mu traži da joj kupi duks. Primitivka je, neka je žali ko se s njom poistoveti - kazala je Bahrija, te nastavila:

- Ne da je Bebica ljubomoran, neću ga komentarisati! Verujem u Darijanovu pamet, kulturu i čovečnost. Darijanu je lakše pao raskid s devojkom nego s prijateljem. Terza mu je bio prijatelj, a ona Milica se navukla na njega. Miljani treba skratiti jezik! Ona je zaratila sa svima, što Darijan ne bi uradio. Milica koristi samo psovke, ali to sam i očekivala. Miljana laže, ja sam to primetila gledajući "Zadrugu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.