FUJ, bre devojko: Da li je moguće da OVU PRLJAVŠTINU RADI - Potpuno izgublia kompas, ugroziće sebi zdravlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 23:57

FUJ, bre devojko: Da li je moguće da OVU PRLJAVŠTINU RADI - Potpuno izgublia kompas, ugroziće sebi zdravlje

Dno, pa ono ispod...

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić iz dana u dan šokira gledaoce popularnog rijalitija, što je uradila i danas.

Naime, kamere su zabeležile trenutak kad Ahmićeva vadi žvaku iz svojih usta i lepi je iza kreveta, što je zgrozilo gledaoce, ali i uplašilo sve one koji misle da će tu istu žvaku staviti nazad u usta i tako ugroziti svoje zdravlje zbog izloženosti bakterijama.

- Fuj, koliko je nečista i prljav. Kad će da se okupa, u nedelju? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mrzi je da ustane i baci u smeće. Pati jadna. Razumite je. Ništa čudno, mislim da i po nedelju dana nosi jedne čarape. Koliko je štrokava. Oskudacija, jedna žvaka se žvaće sedam dana. Aljkavuša, fuj, fuj, fuj - samo su neki od komentara ispod ove objave.

Inače, Aneli je skoro ceo dan plakala zbog Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su se sinoć nakon žurke zbližili, a Lepi Mića ju je tešio.

   - Vi samo okrivljujete jedno drugo, vređate se, svađate, prebacujete jedno drugom krivicu, morate da se iskulirate. U julu ideš kući kod svog deteta to treba da ti bude inspiracija da guraš do kraja, a za momke ne treba da razmišljaš. Tebi ni godine više ne dozvoljavaju neke stvari, imaš dete, moraš da se smiriš, dete raste ti treba da gledaš neke stvari koje si uradila da popraviš, ti imaš odgovornosti i obaveze prema nekome, nisi kao ove klinke ovde. On tebi misli bolje od ovde svih samo ti govori te stvari kako bi te razbudio. Nisi ti fukara, došla si iz gospodske kuće treba tako i da se ponašaš - rekao joj je Mića danas.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.