FUJ: Upitna higijena Aneli doživela vrhunac - SNIMAK kako proverava treba li da se okupa ZGROZIO publiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:00

FUJ: Upitna higijena Aneli doživela vrhunac - SNIMAK kako proverava treba li da se okupa ZGROZIO publiku

Može to i drugačije.

Veza Marka Janjuševića i Aneli Ahmić intrigira publiku iz dana u dan. I dok smo svi svedoci čestih raskida i pomirenja, ovaj par kao da odoleva svim napadima koji se u Beloj kući gotovo svakodnevno.

Međutim, kada je u pitanju publika, i pitanja gledalaca koje dobijaju tokom svake emisije, ne bi se tako moglo reći.

Naime, Marko i Aneli navukli su veliki bes na sebe zbog psa Vesne, o kojoj, blago rečeno - ne brinu. Dok konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledamo na fan grupama "Elite" klipove u kojima Ahmićeva gura, šutira ili sedi na glavi nedužnom biću, Janjuš je javno pretio svima kojima se ne sviđa njihov tretman ove vesele životinje.

Od tada, svaki pogrešan potez ova dva učesnika dočekan je na nož. Mada, ovaj Anelin bi mogao biti dočekan vodom i sapunom.

Poslednji snimak koji je osvanuo na jednoj grupi na društvenoj mreži Instagram pokazuje kako Aneli degutantno proverava da li je vreme za tuširanje, gurajući ruku ispod pazuha i suptilno mirišući shvata da može ove večeri da preskoči tuš - kabinu.

Ovo nije prvi put da bosansku starletu publika proziva za higijenu, ali je definitivno najveću udar na jednu atraktivnu devojku.

Komentari na koje može da se naiđe na pomenutom snimku svakako nisu nimalo za pohvalu, a kako je to izgledalo, pogledajte odmah ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.