FUJ! OVO NAM DECA SLUŠAJU! Popularni reperi žestoko osuđeni: SKANDAL NA PRIMORJU, za vreme nastupa radili OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 22:14

"FUJ! OVO NAM DECA SLUŠAJU!" Popularni reperi žestoko osuđeni: SKANDAL NA PRIMORJU, za vreme nastupa radili OVO

Mnogi su besni zbog njihovog ponašanja na bini...

Reperi Desingerica i Lule Pljugica održali su nedavno nastup na primorju, a o istom se i dalje priča na TikToku, gde su osvanuli njihovi snimci, koji su izazvali lavinu komentara.

Gledaoci koji objavljuju ovaj video su šokirani navodno njihovim ponašanjem na bini, a snimak je postao viralan, te su mišljenja podeljena.

Neki smatraju da je sve ovo deo scene, dok su drugi šokirani primerom koji daju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omladini koja ih verno prati.

Mnogi su besni zbog njihovog ponašanja na bini, simuliranja odnosa, pokazivanja srednjeg prsta, pa se jedna korisnica TikToka upitala da li je zapravo to ono što omladina želi da gleda.

- U kom trenutku se naše primorje pretvorilo u ovu katastrofu?! Ovo nam deca sluša i u ovome nam omladina uživa? Fuj!! - napisala je ona vidno izrevoltirana, a snimak se širi na društvenoj mreži Tiktok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.