FUJ, ODVRATNO - Milena Kačavenda se zanela pa pojela sopstveni IZMET, zaboravila da je pod budnim okom kamera

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 00:00

FUJ, ODVRATNO - Milena Kačavenda se zanela pa pojela sopstveni IZMET, zaboravila da je pod budnim okom kamera

Milena Kačavenda se opustila uživo u programu i zaboravila da kamera beleži svaki njen korak.

Takmičarka rijalitija "Elita 7", Milena Kačavenda, postala je predmet brojnih komentara na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na Instagramu koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Na snimku se vidi kako Milena u toku emisije "Gledanje snimaka" ulazi u prostoriju za pušenje, nakon čega čačka nos, a potom pojede sadržinu. Ovaj skandalozan potez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazvao je zgražavanje kod mnogih gledalaca i korisnika društvenih mreža.

Nakon što je snimak postao viralan, komentari na društvenim mrežama preplavili su internet, a reakcije javnosti bile su pomešane. Mnogi korisnici izrazili su zgražavanje i šok zbog Mileninog postupka, osuđujući je zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju. Drugi su istakli da je ovaj potez potpuno neprihvatljiv i da takvo ponašanje ne sme da bude promovisano putem televizije.

Ovim skandalom, Milena Kačavenda dodatno je skrenula pažnju na sebe, ali ovoga puta na vrlo negativan način. Inače kontroverzna ličnost, Milena je već bila predmet raznih polemika u rijalitiju, ali ovaj potez izazvao je posebno burne reakcije. Pitanje je kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja, kao i na Mileninu popularnost među gledaocima.

Ostali učesnici rijalitija mogli bi imati svoje mišljenje o ovom događaju, a moguće je da će se stvoriti dodatna tenzija među takmičarima.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

A post shared by @samo.realno6

Milenin skandalozan potez definitivno je izazvao burne reakcije javnosti i postao predmet brojnih diskusija na društvenim mrežama. Ostaje da se vidi kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja, ali je sigurno da će ostaviti trajne posledice po Mileninu reputaciju u rijalitiju "Elita 7".

Srbija Danas/Republika/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.