FUJ, ODVRATNO: Aneli Ahmić krenula Janjuševim stopama pa pokazala VRHUNAC ALJKAVOSTI, higijena joj nije jača strana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 10:10

FUJ, ODVRATNO: Aneli Ahmić krenula Janjuševim stopama pa pokazala VRHUNAC ALJKAVOSTI, higijena joj nije jača strana

Očito da partneri vremenom počnu da liče jedno na drugo, a ovo je jedan od takvih primera.

Aneli Ahmić je već u nekoliko navrata pokazala da ne pridaje previše značaja higijeni, s obzirom da smo je pre svega nekoliko dana videli s čarapama koje su poprimile crnu boju i svu prljavštinu koja se danima taložila.

Po svemu sudeći, učesnica "Elite" želela je da svoju nehigijenu prikrije tako što će skinuti čarape. Međutim, to nije bilo najbolje rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je ovog puta uspela da gledaoce još više iznenadi svojim nemarom i nečistoći koju pokazuje.

Naime, ona i Janjuš su ležali na krevetu u rehabilitaciji gde su razmenjivali nežnosti u veoma izazovnom položaju.

Sve bi to delovalo romantično, da u kadar nisu upala stopala Ahmićeve koja su izgledala kao da je njima asfaltirala put od Beograda do Sarajeva. Slika je otišla viralno, pa su komentari upućeni starleti bili surovi.

"Nema razlike sa i bez carapa", "Žena je blam na svaki mogući način", "Zapeklo od čizama, niko joj nije rekao da se to pere", kao i mnogi drugi koji su i više nego zgroženi njenim ponašanjem.

A post shared by @samo.realno6

Da li će joj neko od cimera skrenuti pažnju da bi trebalo da se okupa i za početak opere stopala, ostaje da vidimo.

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.