FUJ! NE ZNA SE KO JE ODVRATNIJI Anđela kupala Zvezdana, pa uradila ovo! Javnost u neverici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 22:24

"FUJ! NE ZNA SE KO JE ODVRATNIJI" Anđela "kupala" Zvezdana, pa uradila ovo! Javnost u neverici (FOTO)

Ponovo zgrozili sve!

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić intrigira od početka šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", a jedna od glavnih tema javnosti svakako je bila i njegova higijena.

On se, sudeći po komentarima vernih gledalaca, uopšte ne kupa, te svoju "čistoću" održava samo vlažnim maramicama.

Tome svedoče i šokantne scene iz izolacije u kojoj Slavnić boravi sa svojom ljubavnicom, Crnogorkom Anđelom Đuričić.

Zvezdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u jednom trenutku skinuo u donji veš i seo na krevet kao malo dete, dok se kontroverzna zadrugarka latila vlažnih maramica i prionula na "kupanje" svog dragog.

Đuričićeva je mirišljavim pomagalima prešla svaki deo Slavnićevog tela, koji se u jednom trenutku i sam "bacio" na posao, a onda mu je mirisala pazuh.

"Ovako se mangup kupa", "Još da mu Helga oriba nogice jezikom", "Smrad u svakom smislu", "Fuj, ovaj se kupa samo maramicama i to samo nedeljom", "Ovaj čovek ima strah od vode, smrdi preko klipa", "Fuj! Ne zna se ko je odvratniji", samo su neki od komentara šokiranih fanova na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.