FUJ!!! Matora podmetnula svoj IZMET u PUTER od kikirikija - Nešto NAJGADNIJE! Pojedena CELA TEGLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 22:59

FUJ!!! Matora podmetnula svoj IZMET u PUTER od kikirikija - Nešto NAJGADNIJE! Pojedena CELA TEGLA

Gore nego kad je Dejan pljuvao zelenac Marku Đedoviću u picu

Jedan od najvećih problema koji imaju zadrugari u rijalitiju je hrana. Ipak, postoji još jedan veći. A to su lopovi koji stalno kradu namirnice od svojih cimera. Ma gdegod napravili štek, uvek neko pronađe sakrivenu hranu i ne libi se da pokrade.

Jovana Tomić Matora je ipak obrnula igricu i smislila jedan gadan, ali originalan način da se osveti lopovu koji krade dragocene namirnice.  
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jedan klip koji kruži internetom pokazuje kako Matora tokom sastanka otvoreno priča šta se dogodilo.

- Sad me slušajte, zadrugari, onaj koji mi je ukrao kikiriki puter od čokolade je zapravo jeo moja go**a. To da znate! Zato što sam otišla u wc, izvršila nuždu, uzela iz šolje i pomešala sa puterom - otkrila je Matora,

Ono što su gledaoci primetili da je tokom njenog izlaganja Uroš Ćertić pravio grimase gađanje. One su ostale misterije i ne znamo da li se on gadio na samu priču ili je možda on bio taj lopov koji je ukrao Kikiriki puter sa dodatkom Matorinih telesnih ostataka od varenja iz debelog creva.

Interesantno da su se vrlo brzo Uroš i Matora posvađali na krv i nož. Iako hrana nije bila razlog, mnogi su i u svađi videli još jedan mogući dokaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.