FUJ! KRALJ GADOSTI - Zvezdan se hvali da je sa Dorćola, a ZGROZIO JAVNOST jednom NEHIGIJENSKOM radnjom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 00:21

"FUJ! KRALJ GADOSTI" - Zvezdan se hvali da je sa Dorćola, a ZGROZIO JAVNOST jednom NEHIGIJENSKOM radnjom

Fanovi zgroženi ponašanjem Mokinog sina.

Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Moke Slavnića, začudio je javnost vrlo nastranim higijenskim navikama.

Iako se hvali da je sa Dorćola, on kao da izbegava korišćenje vode.

Na Instagramu se pojavio snimak kako se Slavnić doteruje večeras i kako brine o svojoj higijeni. Doduše, njegova briga za higijenu, može da se nazove i nehigijena, jer se na snimku vidi kako Dorćolac zadiže ruke i ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miške se briše vlažnim maramicama.

Nakon što je završio sa maramicama, uzeo je suvi peškir i obrisao se ispod miške.

Veliki šef je omogućio zadrugarima da se kupaju, ali izgleda da bivši robijaš više voli da se samo (ne)higijenski malo plahne maramicama, umesto da koristi sapun i vodu.

Komenatri gledalaca su se samo nizali: "taj se boji vode, možda je besan",  "Ovo je njemu ostalo u navici još iz ćuze,pa trebalo je imati petlju pa otići na tuširanje", "Fuj Kralj Gadosti" itd.

Snimak možete da pogledate u nastavku:

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.