Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 14:55

"FUJ, GADA OD ČOVEKA!" Zvezdan uhvaćen kako KRADE od NJE: Ostaće bez krova nad glavom kad izađe (VIDEO)

"Jednom lopov - uvek lopov!"

Zvezdan Slavnić je tokom emisije "Gledanje snimaka" više puta napustio Belu kuću. U jednom trenutku je otišao do hotela, gde boravi ovonedeljni vođa Ivan Marinković, i počeo da pretura ispod kreveta i uzima novac, koji je sakrio u toaletu.

Ivan je u budžetu sa Jovanom Tomić Matorom, koja je Zvezdanova dobra prijateljica, a svima je poznato koliki je "džek". Publika je primetila ovaj trenutak i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak je osvanuo na Instagramu, a odmah su usledili i komentari osude.

- "Krade od Matore, to radi mesecima. I pare i komeziku, tablete za srce. Matora se žalila da joj to nestaje. Briše ruke nakon d*ndanja zaraženog penisa o Matorinu posteljinu. Jedva čekam da Matora vidi sve, ostaće bez stana i Matorinih para", "Jednom lopov, uvek lopov", "Trebaće mu kad izađe napolje", "Fuj, gada od čoveka", "Propade mu gajba kod Matore kad vidi ovo, neće smeti da ga pusti u stan da ga ne pokrade, ne gine mu etno-selo" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Zvezdan je predložio Matoroj da nakon "Zadruge 6" živi kod nje, dok se ne snađe za krov nad glavom.

Detaljnije u prilogu isopd.

A post shared by @samoposmatramo1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.