FUJ, DA TI SE PREVRNE ŽELUDAC! Anđela novom gadošću prevazišla sebe, dotakla najniže DNO - snimak VIRALAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 16:49

"FUJ, DA TI SE PREVRNE ŽELUDAC!" Anđela novom gadošću prevazišla sebe, dotakla najniže DNO - snimak VIRALAN

Nehigijena mlade ljubavnice ponovo zgrozila sve.

Anita Stanojlović i Anđela Đuričić dišle su na krevet kod Milice Veselinović i od njega napravile kozmetički saoln za sređivanje stopala.

Anđela je potopila svoje noge u lavor sa vodom, a Milica joj je u svom krevetu strugala pete.

Iako to nikako nije prikladno mesto za sređivanje stopala, izgleda da njih to nije zanimalo i uživale su u slobodnom vremenu.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak se delio na društvenim mrežama nezapamćenom brzinom.

Gledaoci su bili zgroženi ovom scenom, te su se negativni komentari samo nizali.

"Fuj, želudac mi se prevrnuo kad sam ovo videla!", "Tri odrona, ne zna se koja je gora", "Doživela da neko i njoj "obrađuje" stopala", "Do sad je Anđelin merak bio da mu liže stopala, a sad kao da je čujem: možda će i Zveki da proba, pa ako me se seti, seti!", "Inače, ovo je higijena....ove ciste beše... a da nije to Ana da krenu frustracije", "Evo tri bruke na jednom krevetu", "Koliko je Anđela samoživa, samo njena situacija je najteža, njoj je najteže...", "Mogle su na jastuku ovo da urade,higijena na nivou. Ova spava ovde, ali je upitna higijena od Tamaris ali njihova nije", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.