FRIZER RAZOTKRIO PRODUKCIJU: Objavio fotku - ONA ulazi u Zadrugu 3! Bomba - posle velikog SKANDALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRIZER RAZOTKRIO PRODUKCIJU: Objavio fotku - ONA ulazi u "Zadrugu 3"! Bomba - posle velikog SKANDALA

Gužva na kapiji, gužva na imanju u Šimanovcima...

Produkcija rijalitija "Zadruga" ne prestaje da uvodi nove takmičare u treću sezonu. Gotovo svake nedelje nekoliko novih učesnika se useli na imanje u Šimanovcima, a čini se da ubacivanjima nije kraj.

Izgleda da se još jedna bivša zadrugarka vraća u Belu kuću, a nameru produkcije je otkrio njen frizer koji je objavio fotografiju na Instagramu i napisao: "Spremna za 'Zadrugu'!"

U pitanju je Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitar koja je nedavno bila u žiži velikog skandala zbog dramatičnog razvoda od supruga Siniše Dragutinovića.

Ostaje nam da vidimo da li će se bivša "modelsica" zaista ušetati u šimanovački šou. Još jedan detalj koji nagoveštava da je ta informacija istinita je i poslednja objava Mitrove na Instagramu gde se iza nje vidi crna vreća sa spakovanim stvarima, istovetna onim koje imaju zadrugari u Beloj kući. Šta je istina, vreme će pokazati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.