FRAN PUJAS POSTAJE PEVAČKA ZVEZDA - Nakon Zadruge doneo je ODLUKU, pa najavio svoju PRVU PESMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 11:40

FRAN PUJAS POSTAJE PEVAČKA ZVEZDA - Nakon Zadruge doneo je ODLUKU, pa najavio svoju PRVU PESMU

Najavio nešto specijalno!

Bivši rijaliti učesnik "Zadruge", Fran Pujas, dobro je iskoristio svoje vreme u rijaliti formatu na Pink televiziji, budući da je doneo odluku da napravi novi korak u svojoj karijeri.

Kako mediji prenose, Fran je odlučio da se oproba u muzičkoj karijeri.

Podsetimo, tokom Zadruge, publiku je Pujas oduševio tokom takmičenja na "Zadrugoviziji", a on je tada dobio želju da nakon rijalitija nastavi ovim putem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ogromnu odršku mu je pužio i najbolji prijatelj Marko Đedović, ali i mnogi zadrugari koji su u njemu videli talenat.

Fran se pojavio na nastupu popularnih muzičara Rimski i Korone, i to baš u Cirihu.

Oni su najavili talentovanog Pujasa, a on je oduševio publiku.

- Ovo je naš brat Fran Pujas. Hajde da čujem malo buke za brata! - rekao je Korona tada, što je publika u klubu dočekala sa oduševljenjem. Detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Međutim, Pujas je otišao korak dalje te trenutno radi na prvoj pesmi i to sa popularnim izvođačem Nućijem, što je objavio i na svom Instagram profilu:

Kako "Pink.rs" piše, prva pesma biće solo, a na njoj će raditi Nući, kao i drugi članovi ove popularne produkcijske ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.