FOTOGRAFIJE UGLJENISANOG AUTOMOBILA: Garež uništila ljutu mašinu - ovo je pozadina zločina, Tijana ne dolazi sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:56

FOTOGRAFIJE UGLJENISANOG AUTOMOBILA: Garež uništila ljutu mašinu - ovo je pozadina zločina, Tijana ne dolazi sebi

Ekskluzivno sa lica mesta!

Danas se u medijima pojavila informacija da je automobil Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon. Automobil je zapaljen od strane N.N. lica ispred njene zgradeSve prisutne je ovaj događaj uznemirio i podigao na noge.

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - ispričao je za medije očevidac. Ovim povodom je i portal SrbijaDanas stupio u kontakt sa bivšom rijaliti učesnicom.

Unutrašnjost automobila je u potpunosti uništena. Plamen koji je goreo, zahvatio je sedišta, kontrolnu tablu, ali i kompletan enterijer luksuznog automobila.

Garež, ali i neprijatan miris je mogao da se oseti na nekoliko metara od ugljenisanog automobila.

Tijanu Ajfon smo pozvali kako bismo videli da li je ona dobro i kako se oseća nakon ove stravične nesreće, ali ona nije bila voljna da komentariše, što je potpuno razumljivo u ovakvim situacijama.

- Nemam komentar, ne dajem izjave - bila je kratka i koncizna Maksimovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.