FOTOGRAFIJA UBICE UROŠA BLAŽIĆA IZ PROVODA: Takmičar Zadruge još uvek čuva zajedničke uspomene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 13:57

FOTOGRAFIJA UBICE UROŠA BLAŽIĆA IZ PROVODA: Takmičar "Zadruge" još uvek čuva zajedničke uspomene!

Do juče kretao se u normalnim krugovima ljudi.

Bivši učesnik "Zadruge", Nikola Đorđević, družio se sa Urošem Blažićem (21) koji je juče priveden zbog ubistva osmoro ljudi u okolini Mladenovca.

Na društvenoj mreži Instagram, Nikola i Uroš su imali zajedničke uspomene, a na jednoj od fotografija vidimo kako su se zajedno provodili u jednoj diskoteci u Smederevu.

Ni nakon užasnog dela koje je počinio dvadesetjednogodišnji mladić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugar nije uklonio zajedničke objave sa profila.

Inače, Nikola nije želeo da se oglašava o slučaju, već je samo rekao:

Ne znam, majke mi - kratko je poručio on za naš portal.

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, bila je bliska drugarica Đorđevića i poznavala je ubicu.

- On uvek ćuti i smiren je, ali kada krene na nekoga onda bude problem. Nikada nisam bila svedok, ali mi je pričao Nikola, sa kojim nisam više u kontaktu - rekla je Viki za "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.