(FOTO) Vešto se KRIJE od javnosti - Isplivala fotografija MISTERIOZNE ŽENE Lepog Miće: Evo kako izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 14:43

(FOTO) Vešto se KRIJE od javnosti - Isplivala fotografija MISTERIOZNE ŽENE Lepog Miće: Evo kako izgleda

On se sinoć javno obratio i otkrio da je voli sve više i više.

Lepi Mića, rijaliti veteran i aktuelni zadrugar, već dugi niz godina redovan je učesnik rijalitija "Zadruga", a ono što dodatno intrigira jeste da se njegova porodica nikada nije javno eksponirala.

Do sada je reko kad pominjao svoju ženu i porodicu, ali sinoć se to poromenilo.

Lepi Mića je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u "Zadrugu" odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Kako je Sara svojevremeno otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.

Sada je isplivala fotofrafija misteriozne Snežane, a evo kako Mićina lepša polovina izgleda:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijh vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.