(FOTO) VELJKO RAŽNATOVIĆ PRIJAVLJEN ZBOG UZNEMIRAVANJA - Zapretili mu zabranom ukoliko nastavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 18:27

(FOTO) VELJKO RAŽNATOVIĆ PRIJAVLJEN ZBOG "UZNEMIRAVANJA" - Zapretili mu zabranom ukoliko nastavi

Prekršio pravila!

Veljko Ražnatović podelio je sa svojim Instagram pratiocima neprijatnu situaciju u kojoj se našao, a koja mu je na kraju, sudeći po njegovoj reakciji bila presmešna.

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

On je dobio obaveštenje od popularne društvene mreže "Instagram" da je njegova objava u vilu "Instagram priče" uklonjena, jer krši pravila ove platforme, jer je kako navode nasilna ili uznemirujuća, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je Veljkovi stori očigledno prijavljen od nepoznatih osoba kao nasilan, kao da je nekoga uznemirio.

Bokser je okačio obaveštenje koje je dobio, pa stavio nekoliko emotikona koji se smeju, pokazujući da mu je ova prijava zbog "uznemiravanja" više nego smešna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.