(FOTO) VELJKA RAŽNATOVIĆA URNIŠU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA - Fanovi Elektre Elit dele OVU njegovu fotku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 21:56

(FOTO) VELJKA RAŽNATOVIĆA URNIŠU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA - Fanovi Elektre Elit dele OVU njegovu fotku

Fanovi uzvraćaju udarac!

Pevačica koja je nedavno priznala da radi kao transs*ksualna pr*stitutka u Švajcarskoj Elektra Elit, gostovala je u Jutarnjem programu Prve televizije, gde je, bez pardona, pričala o svom poslu i ceni koju naplaćuje po satu.

Šokantne izjave nisu promakle ni sinu Svetlane Cece Ražnatović, bokseru Veljku Ražnatoviću, koji je reagovao na Instagramu, a od tog momenta fanovi pevačice su počeli da prepavljuju društvene mreže Veljkovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotkom iz mlađih dana sa pevačicom i rijaliti pobednicom Lunom Đogani.

Podsetimo, Ražnatović se iznervirao kada je video Elektru u Jutarnjem programu, pa je okačio "Instagram priču" na kojoj je osudio gostovanje pevačice, nakon čega su Elektrini fanovi preplavili društvene mreže Veljkovom slikom iz mlađih dana, koju bi on najradije zaboravio da postoji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.