(FOTO) UF, KAKAV MACAN! Saša Kovačević puca od MIŠIĆA - Objavio fotku iz teretane, a devojke ODLEPILE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 19:52

(FOTO) UF, KAKAV MACAN! Saša Kovačević puca od MIŠIĆA - Objavio fotku iz teretane, a devojke ODLEPILE

Nikada bolje nije izgledao!

Pevač Saša Kovačević je još od početka svoje karijere proglašen za velikog miljenika ženskog dela publike, pa je nedavno obradovao obožavateljke slikom iz teretane.

Mladi pevač se poslednjih meseci posvetio privatnom životu, te je svoje fanove uskratio za mišićave slike na društvenim mrežama, ali kako je proleće stiglo, stigle su i objave iz teretane.

Saša je u pauzi između dizanja tegova pokazao i prilično drugačiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << frizuru i bradu.

Očigledno više ne eksperimentiše sa farbanjem kose, već mu se sviđa ovo prirodno izdanje, a obožavateljke sigurno neće imati ništa protiv.

Poznato je i da uživa u dugogodišnjoj vezi sa Zoranom Tasovac, a da osim ljubavi puca i od mišića, dokazuje i slika koju je objavio na Instagramu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.