(FOTO) SVE PRŠTI OD LJUBAVI: Branka i Gagi razmenjivali poljupce na ćerkinom venčanju, Anđela zabeležila emotivan trenutak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:58

(FOTO) SVE PRŠTI OD LJUBAVI: Branka i Gagi razmenjivali poljupce na ćerkinom venčanju, Anđela zabeležila emotivan trenutak!

Javno podelila fotografiju!

Lepa glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš pre nekoliko dana su se tajno venčali na velikom salašu u Krčedinu, a najveselija na svadbi bila je njena majka Branka Pujić.

Anđela je sada objavila fotografije sa crkvenog venčanja, ali nije izostala ni fotografija njenih roditelja koji su bili su se ljubili.

Anđela je obeležila ovaj trenutak pa podelila sa svojim pratiocima na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram.

- Majkica i Taja, napisala je Anđela uz tri emotikona u obliku srca.

Podsetimo, otac mlade, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović, ispratio je tada mezimicu do oltara, a potom se čvrsto grlio sa zetom, pa je jasno da se jako vole i poštuju.

- Apsolutno, naravno, zauvek - rekla je Gagijeva ćerka Anđela na pitanje da li uzima Mihaila za supruga, a ništa manje ubeđen nije bio ni Mihail, koji je imao venac oko glave, a nakon što su se zavetovali na ljubav i brak, Mihail je ščepao mladu, a potom je usledio filmski poljubac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.