(FOTO) STRAVIČNE MASNICE I PODLIVI - Bivša zadrugarka pokazala UNAKAŽENO LICE! Ovo su DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 15:54

(FOTO) STRAVIČNE MASNICE I PODLIVI - Bivša zadrugarka pokazala UNAKAŽENO LICE! Ovo su DETALJI

"Ovo je katastrofa!"

Bivša učesnica "Zadruge", Emilija Velemir, nakon učešća u rijalitiju, podigla svoju karijeru na viši nivo, te sada živi i gostuje po klubovima u inostranstvu, tačnije na Malti.

Do početka šeste sezone, Ema je odlučila da radi van Beograda, a s obzirom da očekuje poziv za učešće u šestoj sezoni, Velemirova će se vratiti u Beograd več početkom septembra.

Međutim, tokom boravka na Malti, nije ni mogla da očekuje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zadesiti maler, kada je uzela da čisti lice aparatom za skidanje mitisera.

S obzirom, da pomenuti aparat radi na metodi isisavanja mitisera iz kože, Ema je odlučila da se posluži ovime, ni ne znajući kojiko može da našteti svom licu.

SrbijaDanas.com je došla u posed fotografija, nakon što je zadrugarka odradila "tretman" koji joj je ostavio bolne masnice i modrice na mestima gde ga je koristila:

Kako nam je Ema rekla, nije ni znala da je to toliko jako, te da sada svuda po licu ima modrice i masnice:

- Nema šta, pokušala sam ovime da očistim lice, ali nisam imala pojma kolike posledice može da ima. Ja svakodnevno imam nastupe i bojim se da ove modrice neću moći nikako da pokrijem. Samo sam htela da dubinski očistim lice, jer pored toliko nastupa, šminka mi stoji na licu po celu noć, mislila sam da je ovo način na koji mogu da se negujem, ali sam se baš prevarila. - rekla nam je Ema pa dodala:

- Nema šta, moram da sačekam da prođe samo od sebe, ali sad znam za ubuduće da se ne upuštam u "neproverene avanture". Ovo je katastrofa - zaključila je ona za Srbija Danas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.