(FOTO) SINIŠA KULIĆ DRASTIČNO SMRŠAO, NE MOŽE DA GOVORI: Evo kako sada izgleda Miljanin otac nakon operacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:20

(FOTO) SINIŠA KULIĆ DRASTIČNO SMRŠAO, NE MOŽE DA GOVORI: Evo kako sada izgleda Miljanin otac nakon operacija

Oporavlja se!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 6", kada je nedavno svojevoljno napustila imanje.

Nju je sačekao dečko Nenad Macanović Bebica, koji je neposredno pred Miljanin izlazak iz Zadruge EKSKLUZIVNO gostovao u našoj emisiji Između dve vatre (Za celu emisiju kliknite OVDE).

Otkako je završila sa rijaliti životom, Kulićeva uživa u spoljnom svetu, a putem društvenih mreža povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokaže kako izgleda njena svakodnevica.

Pre dva dana snimala se na masaži, zatim i sa sinom Željkom, koji očigledno više ne živi na imanju "Zadruge", već je vraćen majci.

Kulićeva je našla način i da zaradi, pa se tako snima preko TikToka, igra mečeve, komentariše i slično. Tokom jednog od uključenja, u programu je pokazala i oca Sinišu Kulića, kog, zbog problema sa zdravljem, nismo imali prilike dugo da vidimo u javnosti, a ono što je Marija otkrila je da se on oporavlja od operacije.

- Nisam dobro, ne mogu da govorim - rekao je jednom prilikom Siniša, koji je na ovom uključenju jedva govorio. Glas mu se još uvek nije povratio, a primetno je i to da je baš smršao.

Podsetimo, malo nakon Miljane, Belu kuću je napustila i njena majka Marija Kulić, koja je morala na hitnu kontrolu u Niš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.