(FOTO) Ovo su prve fotografije SMRSKANOG automobila Đorđa Davida: Kadrovi od kojih podilazi JEZA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 12:51

(FOTO) Ovo su prve fotografije SMRSKANOG automobila Đorđa Davida: Kadrovi od kojih podilazi JEZA

Na fotografijama se vidi auto koji je od udaraca uništen.

Roker Đorđe David nedavno je prošao kroz agoniju nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, koja je na žalost rezltirala tragičnim ishodom, a Grand je došao u posed snimka njegov havarisanog automobila.

U ovoj nesreći učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo popularnog rokera, a Grand portal vam sada donosi ekskluzivne snimke i fotke uništenog automobila Đorđa Davida.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Roker je kobne noći u Severnoj Makedoniji naleteo na udes i pokosio ženu koja je stajala na auto- putu, nakon čega je sleteo u šipražje.

Đorđe je o teškoj životnoj situaciji govorio i istakao da mu period borbe tek predstoji.

- Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli čoveka. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo - rekao je Đorđe nakon nesreće i osvrnuo se na trenutak samog udarca koji mu je ostao urezan.

Kako kaže, u tom trenutku nije ni pomišljao na sebe.

- Gledaš da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljaš o tome da ne naletiš na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim… Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva. Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna - istakao je roker.

Kako izgleda automobil nakon nesreće možete pogledati klikom na OVAJ LINK.

Srbija Danas/Grand Online/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.